Kombi prevoz robe

Transport robe i stvari kombi

Kombi prevoz robe spada u uslugu transporta robe i stvari koju pružamo na teritoriji Beograda teretnim kombi vozilima nosivosti do 2200 kg. 

Pored toga, za sve zainteresovane klijente kombi prevoz obavljamo prema svim gradovima u Srbiji a po potrebi vršimo prevoz robe u inostranstvo sa uslugom špedicije i carinjenja robe.

U saradnji sa našim poslovnim partnerom špedicija Beograd koji ima višegodišnje iskustvo u poslovima špedicije i skladištenja uvozne robe sve poslove možemo završiti na jednom mestu.

veliki-kombi-prevoz-tereta-preko-dve-tone
kombi-mercedes-sprinter

Više tipova lakih teretnih vozila

Za prevoz manje količine robe ili selidbenih stvari možemo vam ponuditi nekoliko tipova kombi vozila, već prema vašim potrebama.

Pikap i kombi vozila su izuzetno pogodna za gust saobraćaj u Beogradu zbog lakšeg kretanja i prilaza objektima koji nemaju dovoljno parking prostora za utovar-istovar robe.

kombi prevoz robe beograd 15 godina iskustva

Više hiljada zadovoljnih klijenata tokom svih ovih godina su naš podsticaj za dalji razvoj usluge prevoza. Budite i vi jedan od naših podsticaja.

prednosti kombi i pikap prevoza

pikap-teretno-kombi-vozilo

Česta pitanja

Potražite odgovor na često postavljena pitanja u vezi kombi i pikap prevoza.

Cenovnik prevoza robe i stvari možete pogledati na posebnoj stranici ali obratite pažnju da su sve cene informativnog karaktera a za dobijanje konkretne ponude u zavisnosti od zahtevane usluge pozovite ili pošaljite upit.

Nije uračunat a ako želite da mi to organizujemo potrebno je da to naglasite jer se u tom slučaju cena formira u zavisnosti od potrebnog broja radnika, viljuškara i dr. sredstava što će biti dogovoreno.

Naravno, za redovno angažovanje imamo posebne pogodnosti za preduzetnike, pravna i fizička lica što je stvar dogovora u odnosu na vrstu prevoza i ostalih parametara konkretnog zahteva.

Da, naravno. Posedujemo manje i veće kamione sa utovarnom rampom a u saradnji sa poslovnim partnerima možemo obezbediti dovoljan broj teretnih vozila za bilo koju uslugu kamionski prevoz robe.