Kamionski prevoz

kamionski prevoz robe beograd

Kamionski prevoz je usluga transporta robe savremenim teretnim vozilima sa velikim tovarnim prostorom.

Nosivost ovih teretnih vozila zadovoljava sve potrebe za kamionski prevoz robe u Beogradu ili stvari u lokalnom saobraćaju u Beogradu a posebno za prevoz i dostavu robe zainteresovanim klijentima u Srbiji i inostranstvu.

U saradnji sa poslovnim partnerom za prevoz robe kamionom Beograd možemo izaći u susret svim zahtevima za transport.

kamionski-prevoz-dekorativnih-elemenata
kamion-za-selidbe-stana

kamion za selidbe

Velika kubikaža tovarnog dela zajedno sa utovarnom rampom je idealna kombinacija za selidbe velikih prostora sa većom količinom selidbenih stvari ili kabaste komade nameštaja.

Kombinacijom dva kamiona za selidbe dobijate gotovo 100 m³ tovarnog prostora. Kod objekata sa lošim prilazom možemo kombinovati manje i veće teretno vozilo već prema obimu selidbe i konkretnim uslovima.

kamion za prevoz robe iz uvoza

Za sve klijente koji se bave uvozom i izvozom robe možemo omogućiti da poslove špedicije i carinjenja obave na jednom mestu. Ovo sve u saradnji sa našim poslovnim partnerom a time se značajno štedi na vremenu i ostalim troškovima za kamionski prevoz Beograd.

U ponudi je kompletna usluga za carinski postupak sa smeštajem robe u javno carinsko skladište kao i usluga komercijalnog magacina.

transport robe za pravna i fizička lica

Za dobijanje ponude za transport manjim i većim kamionima u Beogradu i Srbiji pozovite nas ili pošaljite poruku sa zahtevom.